Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - Zkušenosti s německou CK Neckermann

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Pravidla diskuzí
Původní dotaz

Zkušenosti s německou CK Neckermann

31.10.2007 17:41:10 | Meggys

Meggys Letíme na přelomu prosinec / leden do Punta Cany s německou cestovkou Neckermann. Máte někdo zkušenosti s touto CK ?

Díky moc.

Poslední reakce

CK Neckermann   Hevy 10.08.2010 15:31

No, co se týká Brisas de Coche / del Mar bych neházel vše na cestovku i když si má ověřit kam lidi posílá. Nejlépe je se spolehnout sám na sebe. Já kontroluji vždy všechny recenze u nás a le hlavně na tripadvisor.com. N Tam jsou reakce lidí z celého světa, takže když se podívám na odkaz http://www.tripadvisor.com/Search?q=Brisas+de+Coche+%2F+del+Mar&sub-search=Search&geo=&where=nav&returnTo=__2F__ tak bych tam nejel. Isla de Margarita a Isla Coche nebude žádný zázrak soudě obecně dle reakcí těch, co tam byli. Zpočátku to vypadá jako exotika, ale v té oblasi se najdou lepší místa. Je to samozřejmě o ceně, ale být levněji na dovolené, ale ve špíně asi člověka nenadchne. Kdekoliv jsme byli, tak jsme nepotřebovali delegáta, vše jsme vyřizovali s místními, stejně jako výlety (např. v Dominikáně byly výlety u místních agentur až o polovinu levnější a naprosto bez zádrhelů). Cestuji prozatím přes agenturu NaCesty a v podstatě využívám až o polovinu levnějších exotických zájezdů německých cestovek, než jsou nabízeny u nás. Jako příklad uvedu Maledivy - české cestovky 7 nocí za cenu 5 nocí za 78 tis. s polopenzí. Já dal polovinu za all incl. na 15 nocí.

Egypt   Martina.80 10.08.2010 13:39

Tak neckermanna nikdy!!Arogance to jsem ještě nezažila.. :-((((

RE: Zkušenosti s německou CK Neckermann   Megy (88.100.89.***) 12.05.2009 15:31

:-) Létám jedině s německou cestovkou Neckermann a vše super OK !!!!! :-D

RE: Zkušenosti s německou CK Neckermann   dt (81.30.248.***) 17.10.2008 14:58

S Neckermannem jsem byla letos v květnu v Dominikánské rep. Zájezd jsme si vyřizovali v cestovní kancel.v našem městě (prodává pro Neckermanna). Na letiště do Frankfurtu jsme jeli Student Agency. Po příletu v Santo Domingu nás vyzvedl německý a domin.delegát, ale jinak od Neckermanna po nás celých 21 dnů nikdo netoužil. Využívali jsme služeb českého zastoupení od AirStop. Chci si zopakovat ještě letos vánoce v Domin., ale pojedu s Airstopem. Hezky si dovolenou užijte, je tam nádherně. Zdraví daga

RE: Špatná zkušenost s CK Neckermann !!!!!   Cwapik 10.10.2008 17:07

tak ono je smutny ze to bylo takhle blby ale jet do neovereny *** je sebevrazda

to se pak clovek nesmi divit, bohuzel kdyz jsem nasel nabidku bylo to z ni trochu jasny, lokalita a rychle zagoogleni ukazali samy negativa

kdo si neoveri kam jede, bere si to na vlastni riziko

ale je me fakt lito ze jste se trefili na tohle

Špatná zkušenost s CK Neckermann !!!!!   lubos2008 10.10.2008 01:47

RE: RE: Zkušenosti s německou CK Neckermann   nitenka (93.132.164.***) 23.06.2008 19:20

cestujeme dost casto (2krat v roce)jedine pres nemecke cestovky,potvrdit mohu i to ze vetsinou je to i levnejsi,syn byl v lednu 3plne tydny v Dom.rep,4hv,all-inkl,za 1500Euro na os.

RE: Zkušenosti s německou CK Neckermann   jirka 10 (88.103.144.***) 21.06.2008 09:52

Ahoj , letos s Neckermannem z Frankfurtu do Samana. Koupeno přes Na cesty.cz , žádný zádrhel.

kde zakoupeno?   umpalumpa (88.146.189.***) 18.06.2008 18:29

Zajímalo by mě, kde jste zájezd koupili, v Německu, nebo přes českého zprostředkovatele???

Dovolená   Mareta (82.100.39.***) 12.06.2008 14:33

Byli jsme s manželem loni vše bylo super,
bydleli jsme Sirenis Cocotal - Punta Cana.Nebylo lepší dovolené. Němci to mají lepší. Markéta

RE: Zkušenosti s německou CK Neckermann   R29 20.11.2007 14:29

Ahoj, s touto CK jsem byl na Kubě a bylo vše v pořádku. Radek

Zkušenosti s německou CK Neckermann   Meggys 31.10.2007 16:41

Letíme na přelomu prosinec / leden do Punta Cany s německou cestovkou Neckermann. Máte někdo zkušenosti s touto CK ?

Díky moc.